Heidi Klum vuoden maukkaimmissa alastonkuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu supermalli Heidi Klum synnytti aiemmin tässä kuussa kolmannen yhteisen lapsensa poptähti-miehensä Sealin kanssa. Tyttären nimeksi on tulossa Lou. Nyt mennee muutamia kuukausia ennen kuin Heidi poseeraa jälleen uusissa kuvissa, mutta nyt on kuitenkin julkaistu hieman vanhempia otoksia.

Heidi Klum nähdään nyt verkkoon päätyneissä sananmukaisesti varsin makeissa valokuvissa alastomana, ainoastaan suklaaseen tai suklaakastikkeeseen verhottuna. Heidilicious -nimisessä kuvakirjassa julkaistuissa valokuvissa Heidi nähdään edestä ja takaa. Varsin vaalea ihonväri ja tummanruskea suklaa tekevät kuvista näyttäviä. Katso kuvat tästä.

Heidin ja Sealin julkkisperheessä on ennestään viisivuotias tytär Leni, jonka isä on formulapomo Flavio Briatore, sekä kaksi pariskunnan yhteistä poikaa. Jo aiemmin Heidi Klum on kertonut, että neljäs lapsi jää hänen viimeisekseen.