Jälleen yksi Hollywood-tähti sairastui syöpään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodissa on viimeisen parin vuoden aikana tuntunut olevan erityisen paljon julkkistähtien syöpätapauksia, ja osa niistä on johtanut myös menehtymiseen. Tuorein syövän uhri oli suosikkinäyttelijä Patrick Swayze. Nyt sairastuneiden joukkoon voidaan lisätä uusi nimi.

73-vuotias näyttelijäveteraani Dennis Hopper on nimittäin sairastunut eturauhassyöpään. Asiasta kertoi eilen hänen managerinsa Sam Maydew. Nyt suosikkitähti on peruuttanut kalenterista kaiken ohjelmansa ja kaikki matkansa, koska hän haluaa nyt keskittyä täysillä hoitoprosessiinsa.

Maydew’n mukaan Dennis Hopper on parhaillaan mukana Etelä-Kalifornian yliopiston erikoisohjelmassa. Toiveet tähden parantumisesta ovat korkealla, mutta Hopperin terveydentilasta ei kuitenkaan annettu tarkempaa tietoa. Hänen oli tällä viikolla määrä matkustaa Melbourneen, Australiaan, vierailemaan Dennis Hopper And The New Hollywood -nimisessä taide- ja valokuvanäyttelyssä, CNN uutisoi.