Mystinen kuolemantapaus ihmetytti BB-miehiä

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talossa miehet aloittivat aamun siivoamisella, kun naiset jäivät puolestaan makaamaan sänkyyn. Päiväunikielto on voimassa, joten Isoveli joutui varoittamaan Iidaa sääntörikkomuksesta tämän nuokkuessa puoliunessa.

Talon terassilla BB-Toni ja BB-Antti huomasivat ikkunan vieressä säkkituolilla kuolleen linnun. Miehet ryhtyivät tutkimaan miten lintu oli voinut päätyä lasitetulle terassille ja pudota kuolleena säkkituoliin. Toni arveli, että lintu oli lentänyt terassin peililasiin ja murtanut samalla niskansa.

Tilanne oli pian tutkimusten osalta ohi ja lintu jäi makaamaan hengettömänä terassille. Sami ryhtyi kuitenkin toimeen arvokkaan hautaamisen varmistamiseksi.

– Meillä on lintu lentänyt lasiin ja kuollut talitiainen tuolla tupakkapuolella. Siinä sohvalla. Mä tein sille arkun ja vien sen päiväkirjahuoneeseen. Se pitää palauttaa kuitenkin sinne, BB-Sami kertoi muille asukkaille.

– Mä otan kahvia mukaan. Pidetään kahvitilaisuus siellä. Juodaan kahvia ja puhutaan siitä miten sulla on ylioppilaskirjoitukset menneet. Onkohan se tyttö vai poika? Sen nimi on Lintu Lintunen. Peiliä päin lensi kun luuli että toveri oli siinä edessä. Yritti mennä jopa ehkä rakastelemaan. Täydessä kiimassa, Sami jatkoi kahvia kaataen.