Seksi ja alastomuus ovat BB-Cathylle kulttuurishokki

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -taloon viikonloppuna saapuva BB-Cathy, eli Catherine Remperas, tulee mitä ilmeisimmin kokemaan massiivisen kulttuurishokin tänne saapuessaan. Filippiineillä Pinoy Big Brother -ohjelma on hyvin rauhallinen ja konservatiivinen, eli kaikkea muuta kuin Suomessa.

Alastomuutta ja seksiä ei sallita lainkaan Filippiinien televisiossa, eikä siten myöskään BB-ohjelmassa. Katolilaiselle Cathylle Suomen meno yöllisinen seksiakteineen, seksipuheineen, rintojen paljasteluineen ja piereskelyineen lienee kova paikka. Yhtenä ongelmana tulee olemaan yhteissänky, sillä filippiiniläisille naisille nukkuminen samassa sängyssä vieraiden miesten kanssa on käytännössä mahdoton ajatus.

Cathyn tulee pitää mielessä, että hän ei voi ylittää moraalisia kynnyksiä lainkaan, koska internetin aikakaudella Suomen Big Brother -talon nettilähetystä seurataan myös Filippiineillä ja mokat tulevat nopeasti julki myös YouTubessa ja muissa videopalveluissa. Onneksi hän ei tullut taloon Esa J:n ja Minnan seksisessioiden aikana, koska tuolloin meno BB-talossa oli kuin suoraan pornoelokuvasta.