Sophie Monkilla viikonlopun seksikkäin Halloween-asu?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialaissyntyinen poptähti-näyttelijä Sophie Monk on viime aikoina onnistunut pääsemään useita kertoja viihdelehtien otsikoihin itse masinoimillaan ”paparazzikuvilla”. Bikineissä ja yläosattomissa innokkaasti poseeraava kaunotar on nyt julkaissut myös omat Halloween-kuvansa.

Laulajana ja The Hills Run Red -elokuvan tähtenä tunnettu vaaleaverikkö nähdään nimittäin naamiaisasussa, joka ei ole välttämättä lainkaan pelottava, mutta sitäkin seksikkäämpi. Taannoisesta auto-onnettomuudesta hyvin toipunut julkkisnimi oli nimittäin pukeutunut ilmeisesti leppäkertuksi tai joksikin muuksi hyönteiseksi. Katso kuvat tästä.

Sophie Monk tuli tunnetuksi kengurumaassa osallistuttuaan sikäläiseen Popstar-kilpailuun. Tämän jälkeen hän oli mukana Bardot-nimisessä popyhtyeessä kunnes siirtyi soolouralle. Hänen esikoisalbuminsa nimi oli Calendar Girl. Viime aikoina malliksi ja näyttelijäksi uraansa laajentanut Sophie Monk seurusteli viime vuoden alussa hetken aikaa juontaja Ryan Seacrestin kanssa.