Angelina Jolien teiniseksipaljastus pelkkä mainoskikka?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdelehdissä uutisoitiin viime viikolla, että näyttelijäkaunotar Angelina Jolie olisi ollut 16-vuotiaana teinityttönä seksisuhteessa nyt jo edesmenneen äitinsä Marcheline Bertrandin silloiseen miesystävään. Nyt tieto on osoittautumassa perättömäksi.

Kohuväitteen kerrottiin olleen peräisin brittikirjailija Andrew Mortonin kirjoittamasta Angelina Jolien elämäkerrasta, jossa väitetään olevan paljon muitakin kohupaljastuksia. Nyt edellä mainittua väitettä ja sen todenperäisyyssä on kuitenkin ryhdytty voimakkaasti epäilemään.

Myöskään kirjailija itse ei ole vahvistanut, että etukäteen medialle vuodettu paljastus olisi mukana kirjassa. Tästä syystä sen epäillään olleen vain mainoskikka, jolla kirjalle saadaan mahdollisimman paljon palstatilaa ennen sen julkaisua. Siinä on tällä kertaa myös onnistuttu.

Kyseessä ei ole ainoa Angelina Jolien synkkiä salaisuuksia kaiveleva elämäkerta, sillä samasta aiheesta on kirjoittamassa myös tutkiva journalisti Ian Halper, jonka Brangelina Exposed -kirja julkaistaan 1. joulukuuta. Morton on puolestaan aiemmin julkaissut paljastuskirjat Prinsessa Dianasta ja Tom Cruisesta.