BB: Asukkaat vaihtoivat rooleja – Esa A hermostui

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talossa elettiin eilen erittäin seesteistä päivää. Rauhallinen elo muuttui kuitenkin iltaa kohden hurjemmaksi, kun asukkaat keksivät itselleen puuhaa.

Yön tunteina asukkaat päättivät vaihtaa rooleja keskenään ja näytellä toisiaan. BB-talon miehet meikattiin sekä puettiin talon BB-naisten vaatteisiin ja he esittivät talon naisia. Naiset puolestaan pukivat miesten vaatteet ylleen ja esittivät talon miehiä.

Hauska imitointituokio sai kuitenkin ikävän sävyn, kun muiden harmiksi BB-Esa A ei ainoana talon asukkaana halunnut  osallistua leikkiin. Muut asukkaat yrittivät raivoisasti saada miestä mukaan näyttelemään ja pukeutumaan naiseksi, mutta Esa A kieltäytyi kerta toisensa jälkeen. Muiden asukkaiden pyynnöt olivat lopulta niin voimakkaita, että mies ärsyyntyi ja pakeni yksin talon patiolle pakkaseen istuskelemaan.

Muut asukkaat imitoivat toisiaan sisällä ilman Esaa ja heillä tuntuikin olevan välikohtauksesta huolimatta erittäin hauskaa. Varsinkin BB-Saranna loisti Ason roolissaan imitoiden välillä ilmiömäisen hyvin asuintoveriaan.

Lopulta asukkaat päättivät lähteä Esan luokse talon ulkoterassille. BB-Aso pyysi ensimmäisenä anteeksi mieheltä muiden asukkaiden käytöstä. Myös Saranna pyysi Esalta anteeksi ja sanoi häpeävänsä käyttäytymistään.

– Anteeks, että me huudettiin tolla tavalla. Se oli kyllä läpällä, mut meni ehkä vähän överiks, Saranna sanoi ulkona istuvalle Esalle.

Asukkaiden siirryttyä sisätiloihin, pyysivät he vielä anteeksi Esalta välikohtausta. Lopulta myös Esa päätti viimein kommentoida tilannetta.

– Ei ole kovin montaa asiaa jotka minua ärsyttävät, ja yksi niistä on se, että kun sanon jotain ja joudun toistamaan sen useita kertoja. Pari kolme kertaa vielä menee, mutta sit kun ruvetaan puhumaan kaksinumeroisista toisista kerroista, niin sit rupee napsumaan, Esa kertoi tuntemuksistaan.

– Hyvä Esa, sulla on yksi asenne ja se pysyy aina, Aso kommentoi tilanteen lauettua.