BB-Cathy jumissa lentokentällä silmät sidottuina

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme hetki sitten kuinka Suomen Big Brother -talosta parhaillaan Manilaan matkalla oleva BB-Kätlin pääsi viimein jatkamaan matkaansa lähes vuorokauden ylimääräisen keskeytyksen ja lentojen peruuntumisten jälkeen. Myös BB-Cathy, eli Catherine Remperas, on samassa tilanteessa.

Filippiineillä riehunut ja ainakin neljä ihmistä surmannut hirmumyrsky vaikeutti luonnollisesti myös Manilasta Suomeen matkaavan asukkaan reissua. BB-Cathy odottaa nimittäin parhaillaan Manilan lentokentällä matkansa jatkumista kohti Helsinkiä. Hänen mukanaan oleva tuotantotiimiläinen kirjoitti asiasta blogissaan.

– Olemme lentokentällä. Liikennettä ei juuri ollut, eikä mitään muutakaan hässäkkää. Kaikki olivat erittäin yhteistyöhaluisia. Lentoa myöhäistettiin taas tunnilla. Toivottavasti ehdimme jatkolennollemme, joka lähtee puoliltaöin.

– Olen kyllästynyt odottamaan lentokentällä. Me olemme viimeiset koneeseen menijät, jotta minimoisimme Cathyn kosketuksen tavallisiin ihmisiin.

BB-Cathy saattajansa mukaan kaunottaren silmät ovat peitettynä ja hänellä on iPodin kuulokkeet korvillaan. Katso kuva tästä. Syytä tähän ei kuitenkaan kerrota, sillä neitokainen tietää olevansa matkalla Suomeen. Hän nimittäin ehti jo talossa ollessaan tutustua hieman Suomeen ja jopa harjoitella suomenkielen sanontoja.