BB-Kätlin taas liikkeellä – edessä yli 12 tunnin lento

Big Brother · Stara.fi

Filippiinien Pinoy Big Brother -taloon parhaillaan matkalla oleva BB-Kätlin on joutunut odottamaan lähes vuorokauden ajan Amsterdamin lentokentällä, kun raju hirmumyrsky peruutti lähes parisataa lentoa Manilassa. Nyt suomalaisen BB-tiimin matka on kuitenkin viimein jatkumassa.

Subin mukaan neitokainen olisi jatkanut matkaansa jo aamupäivällä, mutta Staran saamien tietojen mukaan päivän ensimmäinen suora lento Amsterdamista Manilaan lähtee kuitenkin vasta kello 15.00 Suomen aikaa, eli aivan näillä minuuteilla. Lento KL803 on lähdössä aikataulun mukaisesti.

Aikataulun mukainen lentoaika on 12 tuntia ja 35 minuuttia, joten Kätlin saapuu näillä näkymin Manilaan kello 03.35 Suomen aikaa ja kello 09.35 paikallista aikaa, mikäli hän lentää suoraan eikä esimerkiksi vielä yhden välilaskun kautta. Tämän lennon aikataulut sopisivat hyvin myös sikäläisen tuotantoyhtiön ilmoittamiin aikoihin.