Tältä Jim Carrey näyttää nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lukuisia menestyselokuvia tähdittänyt suosikkikoomikko Jim Carrey on jälleen näyttäytynyt julkisuudessa. Disneyn A Christmas Carol -elokuvassa kertojanäänenä toimiva supertähti yllätti suorastaan pelottavalla ulkonäöllään.

Halloween-viikonloppuna elokuvan markkinointitilaisuudessa mukana ollut Jim Carrey oli nimittäin kasvattanut itselleen muhkean partapehkon. New Yorkin Grand Central -rautatieasemalla punaisen nauhan elokuvan ensi-illan merkiksi leikannut koomikko sekoili silminnäkijöiden ja kuvaajien iloksi pienen sähkökäyttöisen auton kanssa. Katso kuvat tästä.

Yes Man -elokuvan tähtenä viime vuonna loistanut suosikkinäyttelijä kertoi tuolloin viihdelehti Staralle kokeneensa kuvauksissa paljon. Erityisen hieno kokemus oli benji-hyppy sillalta, jossa Carrey ei halunnut käyttää stuntmiestä.

– Se tuntui siltä, kuin rahtijuna olisi kulkenut suonieni läpi. Se oli uskomatonta. Hypyn jälkeen kärsin noin viikon verran posttraumaattisesta stressistä. Ihmettelen, miten tuollaista harrastavat pärjäävät normaalissa elämässä. Tuollaiseen verrattuna normaali elämä tuntuu nimittäin masentavalta.