Miljardöörin ökylounas maksoi 33 257 euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähdet nousevat usein otsikoihin törsättyään muutamia tuhansia euroja yhden illanvieton aikana. Nyt ravintolassa ökyilylle on asetettu uusi rima, sillä venäläismiljardöörin lounas on tänään maksanut kymmeniätuhansia euroja.

Kyseessä oli maailman rikkaimpiin miehiin kuuluva Roman Abramovich, joka omistaa esimerkiksi Chesean jalkapallojoukkueen. Hän käväisi tänään seurueensa kanssa lounastamassa maineikkaassa Nello-ravintolassa New Yorkissa. Laskun loppusumma oli huimat 47.221 dollaria, eli tämän päivän kurssilla 33.257 euroa.

Nyt amerikkalainen viihdejulkaisu TMZ on saanut tuoreeltaan käsiinsä kopion kuitista. Katso kuitti tästä. Kuitin mielenkiintoisena yksityiskohtana huomattakoon 20 prosentin juomaraha, joka on tällä summalla 7.328 dollaria, eli 5.161 euroa. Lisäksi ruokailijat olivat ilmeisen tyytyväisiä palveluun, sillä he antoivat vielä ylimääräisen 5.000 dollarin tarjoilupalkkion. Seurueeseen kuului kymmenen henkilöä, jotka nauttivat runsaasti arvokkaita vuosikertaviinejä.