Näin BB-Cathy saapuu Suomeen!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -kilpailussa on parhaillaan menossa vaihe, jossa asukkaat vaihtavat maita ja BB-taloja. Tänä vuonna Suomen kanssa asukkaita vaihdetaan Filippiinien kanssa. Suomesta Manilaan on parhaillaan matkalla BB-Kätlin ja Manilasta puolestaan Espooseen BB-Cathy.

Molempien neitokaisten matkat mutkistuivat kovasti Filippiineillä eilen ja tänään riehuneen hirmumyrskyn takia. He ovat nyt kuitenkin päässeet viimein jatkamaan matkaansa. Viihdelehti Staran saamien tietojen mukaan Kätliniä kuljettava lento laskeutuu Manilaan puoli neljän maissa ensi yönä.

BB-Cathy saapuu vuorostaan Helsinkiin pian tämän jälkeen. Hänen lähtönsä Manilasta viivästyi myrskyn takia useilla tunneilla, mutta nyt myös filippiiniläisten delegaatio on jo matkalla Suomeen. Staran tietojen mukaan BB-Cathy saapuu Helsinkiin Bangkokin kautta. Ryhmän ensimmäinen lento Manilasta Bangkokiin kesti noin kolme tuntia, ja se on mitä ilmeisimmin jo laskeutunut Thaimaan pääkaupunkiin.

Bangkokista ryhmä lentää Finnairin reitilennolla AY096 suoraan Helsinki-Vantaan lentokentälle, jonne heidän on määrä saapua varhain sunnuntaiaamuna. BB-vieraiden lento lähtee Bangkokista tämänhetkisten tietojen mukaan ajallaan, eli kello 19.32 Suomen aikaa. Perillä Helsinki-Vantaalla Cathyä kuljettava lento on tämänhetkisten tietojen mukaan puoli tuntia etuajassa, eli kello 05.56. Sieltä vieraat suuntaavat mahdollisesti hotelliin ennen suuntaamista Espoon Kivenlahteen ja Big Brother -taloon.