Natalie Impruglia otti yläosattomissa aurinkoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen supertähti Natalie Imbruglia on parhaillaan tekemässä pitkän tauon jälkeen paluuta niin musiikkimarkkinoille kuin elokuviinkin. 90-luvulla hän koristi hittilistojen kärkisijoja. Nyt kaunotar on bongattu nauttimassa aurinkoisesta vapaapäivästä auringonpalvonnan merkeissä.

Natalie Imbruglia on nimittäin tällä hetkellä lomailemassa Marokossa. Siellä hän on samalla työstänyt myös rusketustaan, ja nimenomaan rajatonta sellaista. Poppari riisui näyttävien oranssien bikiniensä yläosat, mutta varoi vilauttamasta mitään ylimääräistä häntä piirittäneille valokuvaajille. Katso kuvat tästä.

34-vuotias Natalie Imbruglia on tehnyt uraa musiikin lisäksi myös näyttelijänä ja mallina. Julkisuuteen hän nousi alunperin televisiosta Neighbours-saippuasarjan tähtenä. Sittemmin hän siirtyi laulajaksi ja Torn-läpimurtohitistä tuli erittäin suosittu kautta maailman. Hänen esikoislevynsä myi peräti kuusi miljoonaa kappaletta. Imbruglian tuorein albumi Come To Life julkaistiin lokakuun alussa. Valkokankaalla Natalie nähtiin vuonna 2003 elokuvassa Johnny English. Vuonna 2009 hän sai jo ensimmäisen pääosansa elokuvassa Closed For Winter.