”Pamela Andersonin raskaushuhut roskaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baywatch-televisiosarjasta tunnetuksi tullut ja sittemmin Playboy-lehden mallina lukuisia kertoja poseerannut povipommi Pamela Anderson on ollut viime päivinä raskaushuhujen kohteena. Nyt huhut on kuitenkin kiistetty perättöminä.

Useampienkin amerikkalaislehtien mukaan Pamela odottaisi lasta. Huhut saivat alkunsa, kun Anderson kuvattiin kuluneella viikolla Lontoossa. Kuvien perusteella hänen vatsansa olisi ollut normaalia pyöreämpi. Nyt povipommin ystävä, muotisuunnittelija Richie Rich, on kuitenkin kiistänyt väitteet.

– Hän ei ole raskaana. Ainoastaan onnellinen. Hänen ei tarvitse kommentoida tätä lainkaan, koska huhut eivät pidä paikkaansa. Itse asiassa hän vain ärsyyntyy tällaisesta. Hänkin on ihminen. Me olemme kaikki vain ihmisiä, Rich kommentoi Us Magazine -lehdelle.

Pamela Andersonilla on rokkari Tommy Leen kanssa kaksi yhteistä poikaa, Brandon ja Dylan.