Mies yritti puukottaa Idol-juontajan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu televisio- ja radiojuontaja Ryan Seacrest on selvinnyt vahingoittumattomana välikohtauksesta, jossa häntä ahdisteleva mies yritti puukottaa juontajaa Los Angelesin televisiostudion ulkopuolella. 25-vuotias Chidi Uzomah pidätettiin eilen hänen ollessaan E! Network -mediayhtiön toimitalossa.

Miehellä oli mukanaan suurikokoinen veitsi. Hän pyysi saada tavata Seacrestin, joka olikin talossa samaan aikaan. Juontaja ei kuitenkaan tavannut puukkomiestä, TMZ uutisoi. Turvamiehet ottivat miehen kiinni ja kutsuivat paikalle poliisit.

Kyseessä oli jo toinen kerta kun Uzomah pidätettiin Seacrestin läheisyydessä. Viime kuussa hänet tuomittiin 15 päiväksi vankilaan Seacrestin turvamiehen pahoinpitelystä. Samalla hänet määrättiin kolmen vuoden ehdonalaiseen, joten kalterit kutsuvat nyt pitkäksi aikaa, mikäli hänen katsotaan eilen rikkoneen ehdonalaisensa sääntöjä.