Supermalli Heidi Klum alastomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme äskettäin kuinka supermalli Heidi Klum on parhaillaan äitiyslomalla synnytettyään aiemmin tässä kuussa kolmannen yhteisen lapsensa poptähti-miehensä Sealin kanssa. Uusissa kuvissa Heidiä ei ilmeisesti hetkeen nähdä, mutta samaan aikaan on julkaistu kirjan verran vanhoja, mutta ennennäkemättömiä, kuvia.

Heidi Klum nähdään nyt Heidilicious -nimisessä kuvakirjassa julkaistuissa valokuvissa muiden muassa suklaalla kuorutettuna sekä monissa muissakin alastonkuvissa. Kuvat ovat kuitenkin paparazzikuvista poiketen varsin tyylikkäitä. Katso kuvat tästä.

Heidin ja Sealin julkkisperheessä on ennestään viisivuotias tytär Leni, jonka isä on formulapomo Flavio Briatore, sekä kaksi pariskunnan yhteistä poikaa. Jo aiemmin Heidi Klum on kertonut, että neljäs lapsi jää hänen viimeisekseen.