BB-asukkaat kieroilivat ja juonittelivat – Dana tuppisuuna

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa vietettiin eilen illalla Halloween-bileitä asukkaiden onnistuneen Thriller-tanssiesityksen kunniaksi. Alkoholijuomien innoittamina asukkaat leikkivät jälleen kerran jo perinteeksi muodostunutta pullonpyöritystä paljussa.

Isovelin tekemän sääntömuutoksen johdosta talossa on tällä hetkellä sallittua puhua nimeämisistä avoimesti. Eilen illalla asukkaat käyttivätkin tätä juonitteluoikeuttaan pullonpyörityksen varjolla. Pullonpyöritykseen kaikkien yllätykseksi myös osallistunut BB-Esa A joutui omalla vuorollaan kertomaan totuutena ketä asukkaista äänesti viime äänestyksessä.

– Otan totuuden, koska tehtävää täällä ei uskalla ottaa. Ja muistakaa, että nimeämisistäkin saa keskustella, jos haluatte jotain sieltä puolelta kysyä, Esa A sanoi vuoron osuessa hänen kohdalleen.

– Miks sä Esa sanoit tommosta? BB-Sami kysyi kaikkien asukkaiden vasta nyt tajutessa, että nimeämisistä saattoi todella nyt puhua.

– Kenet nimesit tällä viikolla ja miksi? Sampo kysyi totuuden valinneelta Esalta.

Esa kertoi nimenneensä Iidan ja Ason. Mies perusteli vielä valintansa, kunnes huomasi, että Ason sijaan olikin nimennyt Samin. Nimeämisistä puhumisen pelko sai asukkaat toisensa jälkeen valitsemaan totuuden sijaan tehtävän. Pelin edetessä tehtäväideat kuitenkin ehtyivät, ja BB-Dana joutui valitsemaan omalla vuorollaan totuuden. Nainen joutui odotetusti nimeämisiin liittyvän kysymyksen eteen.

– Ketä nimesit? kysymyksen keksimisvuorossa ollut BB-Stephania kysyi.

– Voi v**tu, ei. Eiku, mä en saa sanoo. Mulla on syy, miks mä en saa sanoo. Mä en saa sanoo oikeesti. Mä en saa kertoo täällä mitä pk-huoneessa on puhuttu, Dana väitti ja kieltäytyi vastaamasta.

Muut yrittivät vielä saada naista paljastamaan nimettyjensä nimiä kertaamalla uudistuneita BB-talon sääntöjä. Dana ei kuitenkaan halunnut avautua nimeämisistään, sillä nainen ilmeisesti pelkäsi paljastaa olevansa osasyyllinen BB-Tonin joutumiseen tämän viikon häätöäänestykseen. Dana antoi tällä viikolla hänelle ennen hyvin läheiselle Tonille kaksi nimeämispistettä.

Asukkaiden nimeämiskeskustelu jatkui vielä pullonpyörityksen loputtua, kun asukkaat keskustelivat kukin tahoillaan nimeämisistä. BB-Aso ja Dana kertoivat toisilleen nimenneensä toisiaan aikaisemmin kuluneen kauden varrella, mutta olevansa nyt niin läheisiä, etteivät enää voisi kuvitellakaan antavansa toisilleen nimeämispisteitä.