BB-Cathy asteli taloon – Aso kuolasi välittömästi

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -tuotantokauden asukasvaihto on päässyt Suomenkin osalta kunnolla käyntiin, kun BB-Cathy asteli viimein taloon. Uusi asukas tuli suomalaisille asukkaille täytenä yllätyksenä, sillä he odottivat mahdollisen vaihdokkaan tulevan jo aiemmin. Yllättäen kuitenkin talon ovi aukesi.

– Herranjumala, Iida huudahti.

Ovesta asteli ujon oloinen vaaleanpunaisiin pukeutunut kaunotar. Ensimmäisenä Cathyä ehtivät tervehtimään BB-Dana ja BB-Saranna. Sitten vuorossa olivat muut asukkaat, joista erityisesti Aso ei ollut pysyä housuissaan. Mies suorastaan kuolasi tuijottaessaan mallinakin toiminutta uutta BB-kaunotarta. Cathy puolestaan kiitteli vuolaasti suomalaisia siitä, että he ottivat hänet niin hyvin vastaan.

– Sinä olet minun uusi siskoni, Dana totesi heti kättelyssä ja naiset totesivat olevansa myös saman ikäisiä.

Samalla suomalaiset tenttasivat Cathyltä että oliko hän tavannut Kätliniä, mutta hän ei ollut.