BB-Cathy odottaa autossa – Kätlin suuntasi sänkyyn

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -taloon tänään muuttava filippiiniläinen BB-Cathy on hetki sitten saapunut Espoon Kivenlahdessa sijaitsevalle studiolle. Hän odottaa parhaillaan autossa pääsyä ohjelman studioon ja sitä kautta BB-taloon.

Cathyn mukana olevan filippiiniläisen tuotantotiimin mukaan tumma kaunotar astelee ohjelman studioon noin kello 21.45, eli ennen tämän viikon häätöäänestyksen tulosten julkaisemista ja varsinaista häätöä.

– Show on alkanut. Näyttää siltä että Iida häädetään. Cathy menossa pian sisään. Minua jännittää ja olen innoissani hänen puolestaan, tiimiläinen bloggasi.

Varsinaiseen BB-taloon hän ei kuitenkaan välttämättä saman tien astele. BB-Cathy odottaa tiimiläisten mukaan parhaillaan innokkaasti varsinaisen BB-vierailun alkamista ja uusien asuintoverien tapaamista.

Filippiineillä Manilan BB-taloon tänään iltapäivällä Suomen aikaa astellut BB-Kätlin ehti suunnata jo unten maille sänkyyn. Hänen ensimmäinen iltansa sujui todella lämpimissä tunnelmissa niin säätilan kuin uusien kanssa-asukkaidenkin suhteen. Hänet toivotettiin nimittäin tervetulleeksi Manilaan uima-allasbileiden merkeissä.