BB-Cathy saapui – seurue heti vaateostoksille!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon asukasvaihdon merkeissä tänään filippiineiltä muuttava BB-Cathy saapui varhain tänä aamuna seurueineen Helsinkiin. Reissu viivästyi Manilan alueelle osuneen hirmumyrskyn takia.

Lopulta ryhmä pääsi kuitenkin Bangkokin kautta Helsinki-Vantaan lentokentälle kylmään Suomeen. Ryhmän matkalaukkuja katosi kuitenkin matkalla, ja muutenkin täkäläinen kylmyys pakotti seurueen heti vaatekaupoille. Myös BB-Cathylle pitää nimittäin ennen BB-taloon muuttamista käydä ostamassa talvivaatteita.

– Olemme täällä hotellilla. Kävimme Espoon BB-talolla. Matkalaukkujamme katosi. Meillä ei ole nyt lainkaan vaatteita. He lainasivat meille talvitakkeja. Nyt pitää mennä ostamaan Cathylle talvivaatteita, filippiiniläisseurueen jäsen kirjoitti tänään blogissaan.