BB-Cathy saapuu – saavatko suomalaiset taas hävetä?

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talosta BB-Kätlin muutti tänään Filippiinien BB-taloon osana maiden välistä asukasvaihtoa. Hän sai Manilassa asukkailta erittäin lämpimän vastaanoton ja tunnelma on ollut koko illan katossa. Parhaillaan talossa vietetään uima-allasbileitä, ja Kätlinillä vaikuttaa olevan todella hauskaa.

Tänä iltana Manilasta Suomeen saapunut vaihtoasukas BB-Cathy muuttaa vuorostaan suomalaiseen Big Brother -taloon. Vastaanotto ei välttämättä ole yhtä lämmin kuin Manilassa, sillä siellä asukkaat osasivat varautua monin tavoin kaukaisen vieraan tuloon. Suomen asukkaille Cathyn muutto tulee kuitenkin täytenä yllätyksenä, joten meillä on tuskin luvassa esimerkiksi yhtä notkuvia herkkupöytiä.

Viime vuonna asukasvaihto suoritettiin Afrikan BB-talon kanssa. Tuolloin BB-Johan suuntasi Johannesburgiin, josta Suomeen tuli puolestaan zimbabwelainen BB-Munya. Suomalaiset saivat hävetä täkäläisten asukkaiden käyttäytymistä, sillä heidän kielitaidossaan ja vieraanvaraisuudessaan oli runsaasti toivomisen varaa. Jo ensimmäisenä iltana Munya jäikin oman onnensa nojaan asukkaiden keskustellessa keskenään pääasiassa suomeksi. Toivottavasti tänä vuonna tunnelma on hieman vieraanvaraisempi.

n
n
n
{democracy:103}