BB-Hermes iski silmänsä Kätliniin allasbileissä

Big Brother Nettivideot · Stara.fi

Manilan Big Brother -talossa suomalainen BB-Kätlin on sopeutunut mainiosti uusiin kanssa-asukkaisiinsa. Tervetuloseremonioiden ja ruokailun jälkeen oli vuorossa uudelle tulokkaalle järjestetyt uima-allasbileet.

Kaikki asukkaat vaihtoivat uima-asuihin, joten myös Kätlin vaihtoi bikinit ylleen jo ennen ruokailua. Evästämisen aikana naiset tarjoilivat vieraalleen innokkaasti paikallista kookosmaidosta valmistettua alkoholijuomaa. Allasbileiden tiimellyksessä erityisesti 23-vuotias amerikkalaissyntyinen BB-Hermes iski silmänsä Kätliniin.

Pitkätukkainen sinkkumies hakeutuu parhaillaan aktiivisesti suomalaisvieraan seuraan. Hän kertoi innokkaasti muiden muassa siitä kun asukkaat seurasivat Kätlinin saamaa ensimmäistä tehtävää, jossa hänen tuli valita kumpaan Manilan BB-taloista hän haluaa muuttaa. Keskustelun keskeytti kuitenkin talon äänestoistosta kuulunut sikäläisen Isovelin kuulutus paikallisella kielellä.

– Mikä se oli? Kätlin kysyi vahingossa suomeksi.

Kyseessä oli ilmoitus mikrofonien puuttumisesta, sillä Kätlinillä ja Hermesillä ei ollut niitä mukanaan. Molemmat hakivat mikrofoninsa ja keskustelu jatkui.

– Hetki sitten olin vielä Suomessa ja nyt olen täällä. Tämä on ainutkertainen mahdollisuus, Kätlin totesi Hermesille.

Keskustelu päättyi toisen kerran, kun Kätlin kutsuttiin talon päiväkirjahuoneeseen. Sieltä palatessaan Kätlin pulahti uima-altaaseen pulikoimaan talon muiden asukkaiden kanssa. Katso video bileiden tapahtumista tästä linkistä.

BB-Katlin Manila