BB-Kätlin sisään Manilan BB-taloon – sai lämpimän vastaanoton!

Big Brother · Stara.fi

Suomen ja Filippiinien Big Brother -ohjelmien asukasvaihto on juuri alkanut, kun Suomen BB-talosta torstaina poistunut BB-Kätlin asteli hetki sitten Manilan BB-taloon. Sikäläiset asukkaat osasivat odottaa suomalaista vierasta, sillä he esittivät kaukaiselle vieraalle laulu-ja tanssiesityksen. Kätlin toivotettiin tervetulleeksi suomeksi sanoin ”Moi” ja ”Tervetuloa”

Asukkaat kertoivat odottaneensa Kätlinin tuloa kovasti. Filippiineillä kaavaillaankin parhaillaan uima-allasbileitä suomalaisen saapumisen kunniaksi, Sub uutisoi. Suomalaisvieraan tuloon oli valmistauduttu molemmissa Manilan taloissa, mutta asukkaille ei kerrottu kumpaan taloon Kätlin olisi saapumassa. Lopulta hän saikin yllättäen itse valita kumpaan taloon haluaisi muuttaa. Valinta kohdistui lopulta A-taloon.

Kätliniä vastassa olivat lopulta asukkaiden lisäksi myös näyttävät kiviasetelmat ja liput. Hiekkaan oli lisäksi kirjoitettu suomeksi Tervetuloa ja Moi. Asukkaat olivat harjoitelleet myös muutamia suomalaisia sanoja. Kätlin oli matkansa aikana ehtinyt harjoitella sanontoja paikallisella tagalogin kielellä.