Idol-voittaja Carrie Underwoodin uusi levy vuoti nettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen poptähti Carrie Underwood on julkaisemassa marraskuun alussa uuden albuminsa, jonka nimeksi on tulossa Play On. Nyt levy on päätynyt julkisuuteen ja internetin syövereihin ennen aikojaan.

Levy oli määrä päätyä kauppoihin ensi tiistaina 3. marraskuuta, mutta kuluneella viikolla levyn kappaleita oli jo vuotanut luvattomina versioina verkkoon. Mukana oli muiden muassa kappale nimeltään Someday When I Stop Loving You. Vuotajan henkilöllisyydestä ei ole tietoa.

American Idol -kilpailun neljännen tuotantokauden taannoin voittanut 25-vuotias poppari Carrie Underwood on myynyt urallaan noin 13 miljoonaa levyä ja voittanut muiden muassa Grammy-palkinnon. Hänen debyyttilevynsä Some Hearts on edelleen Yhdysvaltojen nopeimmin myynyt naisen esikoislevy, ja albumilta lohkaistiin Yhdysvalloissa kolme listaykköstä.