Christina Ricci timminä bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen lapsitähti Christina Ricci näyttäytyi viime syksynä useaan otteeseen bikinikuvissa, ja hän on koristanut viihdelehtiä senkin jälkeen ahkerasti, vaikka työrintamalla menestystä ei olekaan viime aikoina juuri siunaantunut.

Christinalla on kuitenkin siten ollut aikaisempaa enemmän aikaa treenata vartaloaan, jota hän onkin esitellyt ahkerasti julkkisjuhlissa ja niiden punaisilla matoilla. Tällä kertaa hänet on kuvattu bikineissä rantalomalla. Ricci ja hänen poikaystävänsä Curtis Buchanan ovat nimittäin parhaillaan rentotumassa Miami Beachilla. Rannalla näyttelijätär esitteli uutta timmiä vartaloaan ja uuden hiustyylinsä. Katso kuvat tästä tai tästä.

29-vuotias Christina Ricci tuli tunnetuksi The Addams Family -suosikkisarjan lapsitähtenä Wednesday Addamsin roolissa. Sittemmin Ricci on nähty lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa, joista mainittakoon The Ice Storm, Monster, Black Snake Moan, Penelope ja Speed Racer.