Kätlin heti bikineissä Manilan BB-talossa – tunnelma katossa

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -talosta viikonloppuna Filippiineille lennätetty BB-Kätlin asteli hetki sitten Manilan Pinoy Big Brother -ohjelman A-taloon. Hän sai itse valita talon kahdesta vaihtoehdosta. Lämpimän vastaanoton jälkeen hän päätti vaihtaa ylleen jotain kevyempää.

Tervetuloseremoniaan kuuluu myös ruokailua, ja parhaillaan asukkaat ja Kätlin ovatkin jo nauttimassa BB-talon antimista. Suomalaisnainen istuu ruokapöydässä muiden asukkaiden tavoin bikineissä. Kätlin kertoi filippiiniläisille innokkaaasti ja yllättävän hyvällä englannin kielellään muiden muassa Suomen Big Brother -talon tapahtumista ja tehtävistä.

Lisäksi hän kertoi haluavansa kovasti oppia myös paikallista kieltä. Matkallaan hän ehtikin jo oppia muutamia olennaisia sanontoja. Sopeutuminen uusiin asuinkumppaneihin on siis sujunut mainiosti, sillä sekä Kätlin että sikäläiset asukkaat pitävät tällä hetkellä äänekkäästi hauskaa ja tunnelma on katossa. Toivottavasti tänään Suomen Big Brotheriin saapuva BB-Cathy saa yhtä lämpimän vastaanoton.