Men In Black -suosikkileffa saa jatkoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Erittäin suositut Men In Black -komediaelokuvat ovat saamassa jatkoa. Kahden edellisen leffan lisäksi nyt ollaan nimittäin parhaillaan suunnittelemassa myös kolmatta Men In Black -elokuvaa.

Muiden muassa Tropic Thunder -elokuvan käsikirjoittanut Etan Cohen on kiinnitetty myös toisen jatko-osan käsikirjoittajaksi. Asiasta kertoneen Variety-lehden mukaan pääosiin kaavaillaan edellisten leffojen tapaan parivaljakkoa Will Smith & Tommy Lee Jones.

Supertähtiä ei ole kuitenkaan vielä virallisesti kiinnitetty leffaan, koska sopimuksia ei ole allekirjoitettu. Elokuvaprojektin ei kuitenkaan uskota toteutuvan lainkaan, ellei sen pääosiin saada kiinnitettyä tuttuja tähtiä. Ensimmäinen Men In Black -elokuva sai ensi-iltansa vuonna 1997 ja se on tuottanut yli 250 miljoonaa dollaria. Ensimmäinen jatko-osa nähtiin vuonna 2002, ja sekin on tuottanut mukavat 190 miljoonaa.