Näin BB-Kätlin esiintyi Filippiineillä

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta jo päiviä sitten BB-vaihtoon lähtenyt BB-Kätlin on vihdoin päässyt perille Filippiineille. Naisen matkaan tuli viivytyksiä Filippiineillä vielä eilen riehuneen hirmumyrskyn vuoksi. Nyt Kätlin on kuitenkin turvallisesti päässyt Manilaan ja sikäläisen Pinoy Big Brotherin tuotannon studiotiloihin.

Kätlin on ehtinyt jo tehdä ensiesiintymisensä maan televisiossa, kun häntä haastateltiin paikallisessa Pinoy Big Brotherin The Buzz -talk showssa. Nainen yllätti ohjelman juontajat ja yleisön osaamalla pari sanaa myös paikallista kieltä. Luontevasti esiintynyt BB-tähti takelteli hieman englannin kielen sanoissaan, mutta osasi kuitenkin olla pirteä itsensä kolmen haastattelijan esittämien kysymysten ristitulessa.

Englanninkielisessä haastattelussa Kätlin kertoo muiden muassa suomalaisen lempiruokansa olevan poronkäristys. Kätlin toteaa myös, ettei hän osaa varsinaisesti odottaa mitään erityistä vierailultaan ja paljastaa ettei hän tiedä vierailunsa kestoa. Katso video tästä