Povipommi Jordan hajoamispisteessä? Sekoilee blogissaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen povipommi Jordan, eli Katie Price, on pudonnut kuluneen vuoden aikana suosiossa mitattuna kuin kivi. Aiemmin huippusuosittu perheenäiti on romahtanut brittilehtien sylkykupiksi ja äänestetty jopa huonoimmaksi julkkisäidiksi.

Romahdus on tapahtunut vain muutamassa kuukaudessa, kun Jordan on sivaltanut ex-aviomiestään eroprosessin aikana kaikin mahdollisin tavoin samaan aikaan kun hän on itse juopotellut ympäri maailmaa ja jättänyt lapsensa ex-miehensä hoiviin.

Jordanin tuoreimmat blogipäivitykset ovat tätä taustaa vasten varsin huolestuttavaa luettavaa. Muutaman minuutin aikana julkkistähti kirjoitti lukuisia sisällöltään erittäin sekavia viestejä. Niissä viitataan brittilehtien otsikoihin, joiden mukaan ahdistelija uhkaa tappaa Jordanin hevoset.

– Antakaa hevosteni olla rauhassa, sillä ne ovat minulle kuin lapsiani. Ne ovat elämäni. Hyökätkää minua vastaan, älkää lapsiani, perhettäni tai ystäviäni. Hevoset ovat perhettäni. Peteä vastaan voitte hyökätä, se on minulle ok, antakaa mennä vaan, Katie Price kirjoitti ja jatkoi.

– Niille jotka sivaltavat minua ja vihaavat minua antakaa palaa. Kysytte miksi pitäisi vihata minua!! Ilmeisesti ajattelette, että olen tehnyt jotain väärin. Pyydän, että antakaa minulle mitä ansaitsen ja jättäkää minut sitten rauhaan.

Viime viikolla Katie Pricen kerrottiin jättäneen uuden miesystävänsä, naistenvaatteista pitävän vapaaottelija Alex Reidin. Brittilehtien mukaan aikuinen mies muutti tämän jälkeen vanhempiensa luokse asumaan.