Seksiä BB-sängyssä – Sami kaatoi uuden naisen!

Big Brother · Stara.fi

Eilen illalla Isoveli järjesti asukkaille Halloween-bileet, jotka sujuivat perinteisen kaavan mukaan. Asukkaille oli tarjolla sauna, palju sekä ruokaa ja juomaa. Alkoholijuomien määrä oli tällä kertaa niin vähäinen, että ilta päättyi suhteellisen selvissä tunnelmissa.

Illan viimeisen hitaan jälkeen asukkaat kömpivät nukkumaan isoon yhteissänkyynsä. Esa A:ta ja Anttia lukuunottamatta he pysyivät kuitenkin vielä pitkään hereillä, toiset puhuen ja toiset muhinoiden. Yhteissängyn uumenissa peräti kaksi pariskuntaa intoutui hellien hetkien vietäviksi. Useana yönä seksiä harrastaneet BB-Toni ja BB-Iida vetäytyivät jälleen yhteisen peiton alle puuhastelemaan keskenään.

Myös Samin ja Sarannan välit lämpenivät vällyjen välissä toden teolla, sillä pari suuteli ja hyväili toisiaan peiton uumenissa muiden asukkaiden jutellessa vieressä. Pari intoutui puuhastelemaan peiton alla kiihkeissä tunnelmissa useiden kymmenien minuttien ajan, kunnes muut asukkaat päättivät keskeyttää puuhat muodostamalla ihmiskasan parin päälle.

– Menkää nukkumaan. Senkin apinalauma, BB-Sami kommentoi muiden toimintaa ja poistui makuuhuoneesta.

Miehen poissaollessa BB-Saranna paljasti asuintovereilleen Samin tyynyn alla olevan kondomipiilon. Saranna ei uskonut Samin voineen piilottaa kondomeja häntä varten, joten nainen epäili jonkun muun piilottaneen ehkäisyvälineet tyynyn alle vitsinä. Kukaan ei kuitenkaan tunnustanut kondomeja piilottaneen.

– Kyl te tarviitte hei, te ootte aktiivisia, BB-Aso kommentoi ehkäisyvälineiden paljoutta.

Ehkäisyvälineille tulikin mitä todennäköisimmin lopulta käyttöä, sillä molemmat BB-parit jatkoivat muhinointiaan yön pikkutunteille muiden asukkaiden vähitellen vaipuessa uneen. Samin ja Sarannan peitonheilumisesta päätellen BB-talon naistenmieheksi osoittautunut Sami sai jälleen uuden sulan hattuunsa.