Silikonit ulos Big Brother -talosta – Toni tyrmistyi

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon muutti tänään uusi asukas kaukaa Filippiineiltä, kun BB-Cathy asteli taloon kansainvälisen asukasvaihdon merkeissä. Suomesta BB-Kätlin suuntasi samaan aikaan puolestaan Manilaan. Kymmenentenä asukkaana häädettiin kuitenkin tänään BB-Iida.

Subin chat-juontajana ja Miss Bikini -finalistina tunnetuksi tullut neitokainen ei siten saanut olla talossa paria viikkoa pidempään. BB-Iida muistetaan erityisesti siitä, että hän puhui innokkaasti hankkimistaan silikonirinnoista. Vappu Pimiän haastattelussa Iida kuitenkin totesi ettei hän ole mielestään kovinkaan paljon nostanut rintojaan esiin talossa.

Studioon päästyään Iida etsi ensimmäisenä koiraansa Viiviä, jota hänellä oli kova ikävä. Hurtta ei kuitenkaan ollut studiossa. Samaan aikaan talossa Iidan seksikumppani BB-Toni haukkoi henkeään tyrmistyneenä, kun hänen lemmenparinsa häädettiin talosta. Iida itse luonnehti Tonin käytöstä oudoksi ja oli sitä mieltä että hän oli Tonille vain leikkikalu.