Vakavasti sairas Elton John kiidätettiin sairaalaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkilaulaja Elton John joutui äskettäin perumaan jättikeikkansa Sheffieldissä, Britanniassa. Vain pari tuntia ennen konsertin ilmoitettua alkamista tapahtuneen peruuntumisen syyksi kerrottiin influenssa.

Seuraavaksi peruuntuivat konsertit myös Dublinissa, Newcastlessa, Liverpoolissa ja Lontoon Wembleyllä. Sairastumisen takia on sittemmin jouduttu perumaan useita muitakin konsertteja. Eltonin oli määrä esiintyä ensi kuussa Yhdysvalloissa yhdessä Billy Joelin kanssa. Nyt yhteisturnee on jäissä.

Tuoreimpien tietojen mukaan 62-vuotias supertähti olisi nimittäin jouduttu kiidättämään sairaalahoitoon hänen sairastuttua samanaikaisesti sekä kolibakteeriin että rajuun influenssaan. Asiasta kerrottiin laulajan verkkosivuilla tänään. Laulajan elämänkumppani David Furnish on kumppaninsa vierellä sairaalassa. Hän kertoi The Sun -lehdelle poptähden olevan kunnossa.