Aviomies pilasi Cheryl Colen bileet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittien mielestä maailman seksikkäin nainen, poptähti Cheryl Cole, on parhaillaan tekemässä toden teolla soolouraa. Hän teki viime kuussa ennätyksen vuoden nopeimmin myyneen singlejulkaisun merkeissä, joten alku on ainakin lupaava.

Laulaja, entiseltä nimeltään Cheryl Tweed, olisi halunnut järjestää suoraan listaykköseksi nousseen Fight For Your Love -singlensä ennätyksellisen hyvän menestyksen kunniaksi juhlat, mutta hänen jalkapallotähti-miehensä Ashley Cole ei siihen kuitenkaan suostunut, Daily Mail uutisoi.

Girls Aloud -yhtyeen entinen laulaja suunnitteli juhlistavansa menestystä Lontoon Mayfair-hotellissa viime sunnuntaina. Bileet kuitenkin peruttiin viime hetkellä, kun Ashley ei suostunut saapumaan paikalle. Brittilehden mukaan Cheryl Cole vuodatti tämän jälkeen pettymyksen kyyneleitä. Hän totesi miehensä olevan kateellinen hänen menestyksestään.

Suhde on rakoillut viime aikoina enemmänkin. Ashley ei halunnut tulla seuraamaan Cherylin esitystä X-Factor -ohjelmaan eikä Cheryll halunnut mennä katsomaan Ashleyn tärkeää ottelua Chelsea-joukkueen riveissä. Taannoin Ashleyn huhuttiin pettäneen Cheryliä toisen naisen kanssa.

– Colen perhe ei ole tällä hetkellä onnellinen. Ashleyllä on hirviömäiset otteet eikä hän halua jäädä Cherylin varjoon. Heidän välillään on nyt paljon jännitteitä, koska Cheryl on aina vain kiireisempi ja kiireisempi. Hän on nyt menestyksekkäämpi kuin miehensä, joka käyttäytyy kuin hemmoteltu kakara, koska ei saa enää kaikkea huomiota, lähde kertoi Daily Mail -lehdelle.