BB-Cathy kimppasänkyyn miesten kanssa – luvassa kulttuurishokki

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon sunnuntai-iltana muuttanut BB-Cathy joutuu kovan paikan eteen jo muutaman tunnin jälkeen. Hän joutuu nimittäin nukkumaan samassa sängyssä kaikkien muiden asukkaiden kanssa. Myös miesten.

Kerroimme jo aiemmin, että filippiiniläisille on vaikea ajatus nukkua samassa sängyssä vieraiden ihmisten kanssa, mutta sängyn jakaminen vieraiden miesten kanssa on jo täysi mahdottomuus. Filippiiniläinen tuotantotiimin jäsen on nyt kuitenkin paljastanut, että jo tänä yönä BB-Cathy joutuu nukkumaan kuten muutkin Suomen Big Brother -talon asukkaat, eli yhteissängyssä.

Cathyn on siis määrä suunnata yöksi samaan makuuhuoneeseen ja samaan sänkyyn vieraiden miesten kanssa. Tämä järjestely tullee mahdollisesti herättämään pahennusta Filippiineillä, jonka BB-talossa naisilla on kokonaan oma makuuhuoneensa. Cathy on kuitenkin sopinut tuotantotiiminsä kanssa nukkuvansa naisten puolella sänkyä. Hän on siis jo nyt tietoinen tulevasta järjestelystä.