BB-Cathy paljasti synkän menneisyytensä

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -taloon eilen kansainvälisen asukasvaihdon myötä Manilasta muuttanut BB-Cathy paljasti monien iloisten asioiden lisäksi myös synkän perhetaustansa. Iloisen ja pirteän kaunottaren paljastus hiljensi tehokkaasti asukkaat.

22-vuotias BB-Cathy, eli Catherine Remperas, tunnetaan kotialueellaan Boholissa mallikaunottarena, mutta elämä ei ole ollut hänelle todellakaan ruusuilla tanssimista. Isä hylkäsi seitsemän lapsen perheensä ja muutti toiselle puolelle maata. Äiti ja lapset seurasivat isää Boholiin, mutta saivat huomata hänen perustaneen jo uuden perheen.

Kokemus sai äidin muuttamaan Yhdysvaltoihin, jolloin seitsemän lasta jäivät oman onnensa nojaan Filippiineille. Cathy oli heistä nuorin, ja vanhemmat sisarukset pitivät hänestä huolta. Neitokainen päätti panostaa opiskeluun ja valmistui lopulta korkeakoulusta. Tämän jälkeenkin luvassa oli suru-uutisia perheestä.

– Minun perheessäni oli seitsemän lasta. Kaksi veljeäni on kuollut, joten nyt lapsia on viisi. Ensimmäinen kuoli vaaralliseen kuumesairauteen 21-vuotiaana ja toinen sydänkohtaukseen 33-vuotiaana. Nyt meitä on jäljellä enää viisi. Minä olen nuorin sisar, Cathy hiljensi kuulijansa eilen illalla.