BB: Tänään bileet Cathyn kunniaksi – rankkua ropisee

Big Brother · Stara.fi

Suomen Big Brother -taloon eilen astellut BB-Cathy, eli Catherine Remperas, asteli taloon eilen. Tuolloin hänen saapumisensa tuli kuitenkin asukkaille täytenä yllätyksenä, eikä talossa järjestetty juhlia.

Tänään sellaiset kuitenkin nähdään, sillä Staran saamien tietojen mukaan Cathyn kunniaksi on tänä iltana määrä järjestää näyttävät tervetulojuhlat. Ennen sitä on kuitenkin luvassa myös rangaistuksia sääntörikkomuksista, kun asukkaat ovat toistuvasti pelleilleet mikrofonien lähettimiensä kanssa.

Iltapäivän keskusteluissa BB-Cathy ja muut asukkaat ovat keskustelleet kotimaidensa tavoista ja kulttuureista. Suomen talon kansainvälinen asukasjoukko on käynyt läpi Suomen ja Filippiinien lisäksi myös muiden muasa Kazakstanin ja Kolumbian kulttuurieroja. Samalla Cathy tutustutettiin sanallisesti myös talon pierukäytäntöihin. Hän ei kuitenkaan ollut asiasta kovinkaan hämillään.