BB-Cathy yllättyi Suomen rikkaista ja kuuluisista

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon eilen muuttanut BB-Cathy on otettu upeasti vastaan varsinkin tyttöjen taholta. Talon miehet ovat olleet pääasiassa tuppisuuna, kun BB-Dana, BB-Stephania ja BB-Saranna ovat vastanneet ansiokkaasti keskustelupuolesta.

Aamiaispöydässä Cathy ihmetteli julkkisten ja aristokraattien asemaa Suomessa. Erityisesti hän oli yllättynyt tasa-arvosta ja siitä etteivät rikkaat ja kuuluisat käytä turvamiehiä ja että he tekevät myös niin sanottuja oikeita töitä.

– Rikkaillako ei ole turvamiehiä kodeissaan? Olen todella yllättynyt että kuninkaalliset ja rikkaat käyttäytyvät täällä kuin muutkin ihmiset ja että kaikki ovat hyvin tasa-arvoisia. Te ette siis näe ulospäin ketkä ovat rikkaita, ja he puhuvatkin normaalisti. Se on mukavaa. On hienoa oppia uusista kulttuureista, sillä se avaa silmiä, Cathy ihmetteli.

Tämän jälkeen Sampo otti osaa keskusteluun Filippiinien PBB-talon ruokailusta, tupakkatuotteista ja alkoholista. Siellä asukkaat saava pienen budjetin, josta ei ruoan jälkeen riitä enää rahaa alkoholiin ja tupakkaan. Juhlien yhteydessä Isoveli antaa kuitenkin hieman alkoholia ”ilmaiseksi”.