BB-Cathyn tervetulobileet alkoivat: Rokkia ja melankoliaa?

Big Brother · Stara.fi

Kerroimme jo aiemmin tänään, että taloon eilen muuttanut BB-Cathy saisi tänä iltana tervetulobileet. Hetki sitten Big Brother ilmoittikin asukkaille illan juhlien alkamisesta. Pian tämän jälkeen pihan verhot nousivatkin jo.

Innokkaiden asukkaiden huutamisen ja kirkumisen taustalla raikasi viisuyhtye Lordin Hard Rock Hallelujah -hittikappale, jota myös Cathy ryntäsi innokkaasti tanssimaan muiden asukkaiden kanssa. Ulkoa löytyi lopulta varsin ankea kattaus suomalaiskansallisia juhlatuotteita, kuten esimerkiksi grilli, makkaraa ja sinappia. Bileiden alku ei siis lupaa kovin hyvää suomikuvaa. Isoveli lupasi juhlaväen käyttöön myös saunan ja porealtaan, mutta nähtäväksi jää uskaltautuuko Cathy jo tänään saunan lauteille.

Isovelin ohjeistuksen mukaan tämäniltaisten juhlien on määrä esitellä Cathylle suomalaisuutta ja suomalaisuuden syvintä ja juurevinta olemusta. Sitä ehdittiin jo hieman toteuttaakin, kun asukkaat lauloivat kaukaiselle vieraalle suomalaisia hittejä. Esimerkiksi BB-Esa A lauloi oman versionsa Eppu Normaalin Baarikärpänen-kappaleesta.