BB-Kätlin riehakkaissa vesileikeissä – vaihtamassa taloa?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -ohjelman merkeissä Filippiineille viikonloppuna asukasvaihtoon Suomesta lennätetty BB-Kätlin on nauttinut kovasti olostaan Manilan Pinoy Big Brother -talossa.

Eilen suomalaisen kunniaksi järjestettiin tervetuliaisbileet uima-altaalla. Tämä päivä on käynnistynyt lähes yhtä riehakkaissa merkeissä, sillä parhaillaan Kätlin pelaa muiden A-talon asukkaiden kanssa vesipalloa talon uima-altaassa. Meno on varsin vauhdikasta. Eilen häneen iski silmänsä erityisesti pitkätukkainen BB-Hermes, joka hakeutui kerta toisensa jälkeen suomalaisen läheisyyteen. Nyt Hermes ja Kätlin pelaavat kuitenkin eri joukkueissa.

BB-Kätlin sai eilen itse valita kumpaan Manilan kahdesta BB-talosta hän muuttaaa. Tänään sikäläisen ohjelman tuotantotiimi on kuitenkin ilmoittanut, että Kätlin saa halutessaan mahdollisuuden tavata myös B-talon asukkaat. Hän tulee siis mahdollisesti vaihtamaan taloa kesken vierailunsa.