BB-Risto kodittomaksi: ”Voisiko joku hankkia mulle myrkkyruiskeen?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelman edelliseltä tuotantokaudelta tutuksi tullut BB-Risto, eli Risto Kuoppala, on ollut otsikoissa muiden muassa taannoisen vaaliehdokkuutensa merkeissä. Nyt hän on jäämässä asunnottomaksi.

– Alkaen 1.11.2009 minusta tulee asunnoton… Vailla postiosoitetta ja kotia. Tilanteesta tekee erikoisen se, että olen kuitenkin vakituisessa työssä käyvä ihminen. Olen huonon onnen uhri ja yhteiskunnallisen tilan epämuodostuma.

Risto muutti taannoin työn perässä Tampereelta Vantaalle, mutta sieltä hänelle ei ole löytynyt kattoa pään päälle. Hän on etsinyt kuukauden ajan asuntoa sekä vapailta markkinoilta että vuokra-asuntoja välittäviltä yrityksiltä.

– Mutta joo, huomenna musta tulee asunnoton… Nice. Missä on se virasto joka huolehtii että tällaista ei pääsisi tapahtumaan? Voisiko joku hankkia mulle myrkkyruiskeen, jolla voin lopettaa itseni, koska olen ilmeisesti yhteiskunnan epäonnistunut tuotos. Voisin maksaa siitä koko omaisuuteni, eli noin 15 euroa jotka mul on tililläni?