Huippumalli Heidi Klumin huima naamiaisasu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan äitiyslomalla tuoreen perheenlisäyksensä johdosta oleva huippumalli Heidi Klum pääsi viikonloppuna irrottelemaan Halloweenin merkeissä. Aiemmin arveltiin, että Heidi karttaisi kameroita ainakin parin kuukauden ajan, mutta toisin kävi.

Bikinikuvissa häntä tuskin hetkeen nähdään, mutta hänen harvinaisen räväkässä Halloween-asussa vauvamasu ei juuri haitannut. Supermalli oli nimittäin pukeutunut varikseksi. Asun johdosta hänen kasvonsakin oli maalattu täysin mustaksi, joten meikeistä ei tarvinnut stressata. Katso kuvat tästä.

Kyseinen asu on nyt nimitettu viihdelehdessä vuoden parhaaksi Halloween-asuksi. Viime päivinä Heidi on komeillut vähissä vaatteissa julkisuudesa uuden kuvakirjan merkeissä. Nämä kuvat on kuitenkin ikuistettu jo aiemmin. Heidin ja Sealin julkkisperheessä on ennestään viisivuotias tytär Leni, jonka isä on formulapomo Flavio Briatore, sekä kaksi pariskunnan yhteistä poikaa. Jo aiemmin Heidi Klum on kertonut, että neljäs lapsi jää hänen viimeisekseen.