Kätlin ja BB-Tom tekivät laulun – kolmiodraamaa ilmassa?

Big Brother · Stara.fi

Manilan Pinoy Big Brother -taloon Suomesta muuttanut Kätlin on tehnyt sikäläisessä BB-talossa lähempää tuttavuutta jo kahden miehen kanssa. Kätlinin seurassa on viihtynyt erityisesti BB-Hermes, mutta tänään myös talon toinen hurmuri, 22-vuotias BB-Tom, on tehnyt lähempää tuttavuutta.

Hermes ja Kätlin nauttivat toistensa läsnäolosta tänään sohvalla sylikkäin maaten. Kätlinin pää oli nimittäin Hermesin sylissä ja mies hiveli hellästi vaaleaverikön hiuksia. Myöhemmin myös Tom on hakeutunut aktiivisesti Kätlinin läheisyyteen. Hetki sitten he esittivät kahdestaan asukkaille itse tekemänsä laulun.

Lauluesitys sai hurjat aplodit ja myös sikäläinen Isoveli tiedusteli asukkailta heidän mielipidettään kappaleesta ja esityksestä. Esityksen ja sitä seuranneiden ylistävien mielipiteiden jälkeen Tom ja Kätlin vetäytyivät hetkeksi sivummalle keskustelemaan.