Kätliniä kohdellaan kuin kuninkaallista – miehet ja naiset kimpussa

Big Brother · Stara.fi

Suomesta Manilaan Big Brother -ohjelman asukasvaihtoon matkannut BB-Kätlin on saanut sikäläisiltä asukkailta todella upean vastaanoton. Eilisten bileiden ja tämäpäiväisten uima-allaskisailujen jälkeen miehet ovat piirittäneet häntä toden teolla.

Eilen Kätliniin iski silmänsä BB-Hermes, mutta tänään peliliikkeensä ovat tehneet myös talon muut miehet. Ruokapöydässä häntä kohdeltiin tänään kuin kuninkaallista. Näyttävään oranssiin kaapuun puettu vaalea suomalainen sai esimerkiksi niskahierontaa miehiltä.

Kätlin sai myös naisilta varsinaista selkähierontaa, mutta konservatiivisessa talossa hän ei ottanut rintaliivejään pois maatessaan hierontapenkillä. Hieronnan jälkeen sekä miehet että naiset olivat hänen kimpussaan positiivisessa mielessä, sillä he laittoivat ”kuningattaren” hiuksia joukolla.

– Minä olen vain serkku, mutta sinä olet kuningattaremme. Istu, ole hyvä, miehet tarjosivat hänelle istumapaikkaansa pöydässä.

Tämän jälkeen Kätlinille annettiin tagalogin kielisen kappaleen sanat paperilla ja hän lauloi kappaleen yhdessä miesten kanssa. Suoritus oli niin onnistunut, että muut asukkaat katsoivat sitä suu auki kykenemättä edes tanssimaan. Hänen laulukumppaninsa kietoi laulun aikana kätensä hellästi Kätlinin ympärille.