Mitä ihmettä Paris Hiltonin autossa tapahtui?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkis Paris Hilton oli viikonloppuna monien muiden supertähtien tavoin juhlimassa ystäviensä kanssa Halloweenia Hollywoodin ytimessä. Voyeur-klubilla iltaa viettänyt Hilton joutui paparazzien tähtäimiin jo autossaan.

Saapuminen ei kuitenkaan sujunut täysin normaalisti, sillä kuvaajien otosten perusteella autossa tapahtui jotain ihmeellistä. Autossa olijat yrittivät mahdollisesti väistellä kuvaajien iskua tai muuten vain sekoilivat ja vääntelehtivät oudosti. Katso kuvat tästä.

Pian kuvien ottamisen jälkeen Paris Hilton kadotti vielä puhelimensa, jonka paparazzitoimiston edustaja myöhemmin löysi ja palautti neitokaiselle.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat