Shakira höyrysaunoo uudelle videollaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parin vuoden opiskelutauon jälkeen musiikkialalle palannnut Shakira nähdään uudella musiikkivideollaan kuumissa tunnelmissa. Valkoisiin pukeutunut latinokaunotar laulaa nimittäin naisseuralaistensa kanssa höyrysaunassa.

Kyseessä on Did It Again -kappaleen musiikkivideo, jossa Shakira nähdään ensin pelehtimässä miehen kanssa makuuhuoneessa. Sitten kuva siirtyy valoisaan höyrysaunaan, jossa laulajan seurana nähdään puoli tusinaa tummaa kaunotarta trikoissaan. Katso kuva tästä.

Taannoin Shakira paljasti käyttäneensä opiskeluaikanaan Los Angelesin UCLA-yliopistossa sekä valeasua että valenimeä pysyäkseen tuntemattomana taviksena. Kaiken lisäksi hän kertoi yrittäneensä pukeutua mieheksi, mitä onkin vaikea uskoa kaunottaren uusia kuvia katsellessa.