Tämän takia BB-Cathy haki Big Brotheriin

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon sunnuntaina muuttanut filippiiniläinen mallikaunotar BB-Cathy kertoi iltapäivällä asukkaille syyn miksi hän alunperin haki mukaan ohjelmaan. Hän halusi toimia toisin kuin monet muut maanmiehensä ja -naisensa, jotka elävät vielä aikuisenakin vanhempiensa luona.

– Hain Big Brotheriin koska olin elänyt koko ikäni perheeni valvonnassa ja kontrollissa. Tärkeintä oli itsenäisyyden hakeminen, koska nuoret filippiiniläiset eivät ole kovin itsenäisiä, kuten te. Halusin olla itsenäinen, työskennellä ja päättää omista asioistani, BB-Cathy kertoi.

– Ennen Big Brotheria elin sisarusteli valvonnassa, ja he kertoivat minulle mitä minun pitäisi heidän mielestään tehdä. Olin kuin pikkulapsi, joten halusin kasvaa aikuiseksi ja saada oman elämän ja päättää omista asioistani. Se oli syy miksi hain BB-taloon.

– Se oli iso päätös. Perheeni ei sitä halunnut, koska on konservativinen kuten boholilaiset yleensäkin. Tein kuitenkin oman päätökseni, koska halusin ja olen siihen hyvin tyytyväinen.