Tässäkö julkkismaailman typerimmät Halloween-asut?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hevostensa puolesta parhaillaan pelkäävä povipommi Jordan vuodatti eilen tuntojaan Twitter-blogissaan, koska häirikkö oli uhannut tappaa hänen lemmikkinsä. Hänellä oli kuitenkin aikaa juhlia viikonloppuna.

Jordan, eli Katie Price, nähtiin viettämässä Halloween-teemaista iltaa Hamptonissa järjestetyssä Bloodlust Ball -tapahtumassa uuden on-off -miesystävänsä Alex Reidin kanssa. Povipommi ja naistenvaatteista pitävä vapaaottelija olivat pukeutuneet tyylilleen uskollisena asuihin, jotka hakivat vertaisiaan. Katso kuvat tästä.

Amerikkalaiset viihdelehdet ovatkin kuittailleet pariskunnan asuista varsin voimakkaasti. Eräskin kuvatoimiston julkaisu totesi, että Jordanin asu olisi asiaton jopa prostituoitujen mielestä. Eilisissä Twitter-kirjoituksissaan Jordan ilmoitti faneilleen, että he voivat jatkossakin jatkaa ex-aviomies Peter Andren haukkumista.