AnnaLynne McCordin paita paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta 90210-nuorisosarjasta tunnetuksi tullut Hollywood-kaunotar AnnaLynne McCord nousi kesän aikana Hollywoodin seuratuimpien kaunotarten joukkoon. Paparazzielämään tottumaan joutunut näyttelijä on tähdittänyt jo monia televisiosarjoja ja elokuvia.

Muoti- ja paparazzikuvissa tiuhaan esiintynyt nuori tähti on kunnostautunut niin ahkerasti ruumiinosiensa paljasteluiden suhteen, että niitä epäillään jo tahallisiksi mediatempauksiksi. Tällä kertaa kaunotar on vilauttanut rintaansa, kun hänen löysä paitansa sattui paljastamaan hänen rintansa lomareissulla. Katso kuvat tästä.

21-vuotias nouseva tähti AnnaLynne McCord on urallaan nähty muiden muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän siis tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. Lisäksi hänet on voinut bongata muutamista elokuvista.