BB-Cathy saunoi kuin vanha tekijä – rajoitti alkoholin nauttimista

Big Brother · Stara.fi

Filippiinien trooppisesta ilmastosta sunnuntaina Suomeen Big Brother -ohjelman kansainvälisen asukasvaihdon johdosta muuttanut BB-Cathy sai eilen kovasti kaivatut tervetuliaisbileet.

Varsin tylsissä juhlissa kuunneltiin suomalaista rockia, saunottiin ja nautittiin hieman myös alkoholia. BB-Cathy tiesi kuitenkin rajansa, sillä hän kieltäytyi kohteliaasti nauttimasta yhtä paljon juhlajuomaa kuin suomalaiset kollegansa. Hän ilmoittikin heti bileiden aluksi, että yksi tai kaksi tölkkiä riittävät hänelle mainiosti. Saunominen sen sijaan maistui kaukaiselle vieraalle hyvin.

BB-Cathy pääsi kokeilemaan saunomista askkaiden kanssa. Hieman yllättäen hän kesti löylynheittoa erittäin hyvin, ja esimerkiksi BB-Dana savustettiin ulos saunasta ennen filippiiniläistä kaunotarta. Muutenkin hän vaikutti nauttivan kovasti olostaan Suomessa. Ilmeestä päätellen Cathy ei kuitenkaan syttynyt kovinkaan paljon esimerkiksi Tonin piereskelyihin ja röyhtäilyihin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat