BB-Cathy shokissa Sampon ja Ason suutelemisesta

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon sunnuntaina Manilasta saapunut BB-Cathy tutustuu edelleen suomalaisten kanssa-asukkaidensa tapoihin ja täkäläiseen kulttuuriin. Eilisten bileiden jälkimainingeissa BB-Esa A oli kiinnostunut Cathyn tunnelmista tämän käytyä porealtaassa yhdessä miesasukkaiden kanssa.

– Ei se ollut minulle liikaa. Olen kerran aiemminkin ollut porealtaassa siten, että mukaan oli myös miehiä. Siellä oli lähimpiä ystäviäni ja paljon poikia. Pelasimme totuutta ja tehtävää ja tehtävänä oli esimerkiksi suudella poikaa kahden minuutin ajan. Meitä oli aika paljon, mutta siellä ei ollut kameroita, BB-Cathy kertoi.

– Nyt huomasin, että se on teille täysin normaalia. Ymmärrän, että olette vapautuneita ja avoimia kaikelle. Voitte tehdä mitä haluatte, mutta meillä on rajoituksia. Olin hieman shokissa, kun kuulin Sampon olevan biseksuaali ja näin hänen suutelevan Asoa. Se oli ensimmäinen kerta kun näin miehen suutelevan miestä. Olen kuitenkin niin avoin, että voin ymmärtää sen. Se oli vain hieman shokki minulle.

Lisäksi BB-Cathy paljasti olevansa ihmeissään Suomen Big Brother -talon sotkuisuudesta. Esa A yritti selittää talon sekasotkua taannoisella jaolla slummiin ja paratiisiin sekä talon lukuisilla bileillä. Hän totesi talon olleen tuotantokauden alussa paljon siistimmässä kunnossa.